Creado por:
Benny Baunsgaard
Participando en:
Mustaschkampen 2023
Apoyando a:
Prostatacancerfonden
Varje år tar över 1000 män sina liv i Sverige. Det är mer än dubbelt så många som kvinnor. Självmord är den vanligaste dödsorsaken bland män mellan 15 och 44 år.

Många män lider av psykisk ohälsa, men söker inte hjälp i tid. En av anledningarna är att det finns starka normer för manlighet som gör det svårt för män att visa känslor, be om stöd eller erkänna problem. Män förväntas vara starka, självständiga och framgångsrika. Att må dåligt eller vara sårbar ses som ett tecken på svaghet eller misslyckande.

Vi på b3q Consulting AB tycker att det är dags att utmana dessa normer och skapa en mer öppen och inkluderande kultur där män kan ta hand om sin mentala hälsa och få den hjälp de behöver. Vi tror att det är bra för både individer och samhället.

Donar
1.000 kr
20%
0 Días restantes

Benny Baunsgaard donado 1.000 kr

Actividad reciente

  • b3q Consulting AB b3q Consulting AB donado 1.000 kr

  • Elin Sundvik Prostatacancerförbundet
    Hej B3Q Consulting! Vi vill tacka för ert stöd och engagemang i Mustaschkampen till förmån för Prostatacancerfonden. Vi är otroligt tacksamma över att ni är med oss. Ni bidrar till att sprida medvetenhet och öka allmänhetens kunskap om prostatacancer och mäns hälsa. Vi är riktigt glada för ert bidrag. Önskar er en riktigt fin dag och lycka till med er insamling.

    Bästa hälsningar, Elin, Digital kommunikatör på Mustaschkampen