Lindlövens IF - ATG Hockeyettans insamling för Mustaschkampen

ATG Hockeyettan
MUSTASCHKAMPEN 2019

Lindlövens IF - ATG Hockeyettans insamling för Mustaschkampen

Cancer skördar tusentals liv i Sverige varje år och de flesta känner någon som drabbats. Under november månad är Lindlövens IF med i Mustaschkampen för att bekämpa prostatacancer som är Sveriges vanligaste cancerform.

Insamlingen sker tillsammans med de andra lagen i ATG Hockeyettan för att stötta Mustaschkampen. Tillsammans med vår publik och våra lokala initiativ vill vi engagera hela hockey-Sverige för att gemensamt tackla cancern!

Den klubb som i slutet av månaden engagerat fansen bäst och samlat in mest pengar får 50.000 kronor av ATG – som antingen går till klubbens kassa eller till Mustaschkampens insamling.

1 850 kr
Insamlat

4% 50 000 kr

Gåvor

Dagar kvar

• Arne  Öhman Arne Öhman Donerade 300 kr

Pengar behövs till forskning

• Tunnplåt i Gävle AB Tunnplåt i Gävle AB Donerade 1 000 kr

• Stefan "jesse"  Vikman Stefan "jesse" Vikman Donerade 100 kr

• Perry Liljesvahn Perry Liljesvahn Donerade 100 kr

För att det gör skillnad.

• Johan Lekeborn Johan Lekeborn Donerade 50 kr

• Henry Nordlund Henry Nordlund Donerade 300 kr

• Tiina Hallberg Prostatacancerförbundet
    Heja Lindlövens IF! Vilket härligt initiativ. Vi är oerhört glada och tacksamma för att ni har valt att starta en insamling till förmån för Prostatacancerfonden. Lycka till! Vänligen, Prostatacancerförbundet.