Skapad av:
Alven Otto
Deltar i:
Mustaschkampen 2018
Samlar in till:
Prostatacancerfonden
Vi vill genom denna insamling sprida kunskapen om prostatacancern och kanske genom detta rädda ett par liv.
Själva har vi i detta företag haft folk som blivit utsatta för prostatacancer. Därför tycker vi att det är lite extra viktigt för att i framtiden kunna erbjuda bättre hjälp till andra familjer och medmänniskor.

Just på grund utav det ovanstående så har vi en insamling för att bidra till ytterligare forskning samt utveckling av vården. Sedan är det så att vi ser många fler rosa bandet än blå bandet och vi vill se mer av denna jämställdhet vi ständigt tjatar om här i Sverige inom även detta!

Vårat företag kommer att sprida så mycket kunskap vi bara kan samt försöka värva folk att bidra till mustaschkampen genom gåvor, donationer och utdelande av folders med information om prostatacancer! Gåvor kommer även kunna vara genom våra produkter där vi sedan skänker en slant till kampen.
Ge en gåva

200 kr
Insamlat

10% 2 000 kr

1
Gåvor

103
Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Tiina Hallberg Prostatacancerförbundet
    Heja Alven Otto! Ni är fantastiska. Tack för att ni valt att stötta oss i kampen mot prostatacancer. Vi är oerhört glada och tacksamma för detta. Lycka till med insamlingen! Vänliga hälsningar, Prostatacancerförbundet.
  • Eva Kälveskog Eva Kälveskog Donerade 200 kr

    Alven Otto Alven Otto: Tack snälla rara du för att du stödjer mustaschkampen tillsammans med oss!