Claes-Göran Andersson
MUSTASCHKAMPEN 2020

CK Lygnens Venners Insamling till Blå Bandet

Vi är en cykelklubb i Göteborg för motionärer och elitmotionärer. Flera medlemmar har drabbats av prostatacancer och vår ålderssammansättning gör att många ligger i riskzon.
Vi har under många år varit med på Rosa bandet cyklingar och Ride of Hope nu startar vi för andra året en insamling för Blå Bandet.
Genom vår inomhus träning varje torsdag där varje deltagare betalar 35 kr till insamlingen varje gång man deltager. Insamlingen pågår under hela vinterträningen fram till slutet av mars 2020.
Vill man sätta in en personlig gåva är det självklart välkommet!

Information om vår förening hittar man på www.lvg.nu

• CK Lygnens Venner i Göteborg CK Lygnens Venner i Göteborg Donerade 245 kr

Andra inomhuspasset på Improve där deltagarna betalat 35 kr för att deltaga. Betalningen går till Blå Bandet

• CK Lygnens Venner i Göteborg CK Lygnens Venner i Göteborg Donerade 425 kr

Första inomhuspasset på Improve där deltagarna betalat 35 kr för att deltaga. Betalningen går till Blå Bandet.

• Tiina Hallberg Prostatacancerförbundet
    Heja CK Lygnens Venner, ni är fantastiska! Vi är oerhört glada och tacksamma för att ni för andra året i rad har valt att starta en insamling till förmån för Prostatacancerfonden. Lycka till! Vänligen, Prostatacancerförbundet.
  • Claes-Göran Andersson Claes-Göran Andersson Donerade 100 kr

Start för insamlingen vintern 2020-21