MustaschSkyddsÄngel - ditt smycke för tröst, hopp och kärlek - 2022

Ge en gåva
Skapad av:
Marie Hjort
Samlar in till:
Prostatacancerfonden

MustaschSkyddsÄngel - ditt smycke för tröst, hopp och kärlek - 2022

Den här MustaschSkyddsÄngeln har jag designat och tillverkat i hopp om att den ska kunna ge sin bärare en känsla av tröst, hopp och kärlek. Jag har tillverkat den dels som liten SkyddsÄngel att bära som berlock till ett halsband eller som ett pärlarmband med MustaschSkyddsÄngeln infälld bland pärlorna.

Jag har också lagt till i insamlingen ett handstansat armband i Ronnie Hellströms minne, som tyvärr drabbades av cancer i matstrupen och gick bort vid 72 års ålder den 6 februari 2022. Ronnie var älskad av så många och ansågs vara en av Sveriges bästa målvakter genom tiderna. Eftersom jag designat och tillverkat Bajensmycken i flera år kändes det som fin möjlighet att på det här viset få möjligheten inte bara hylla den här fantastiska mannen med ett Minnesarmband utan också hoppas få in en slant till insamlingen, i kampen mot cancer.

Jag tror inte det finns en enda människa som inte drabbats av denna hemska sjukdom antingen personligen eller genom att man har någon nära anhörig, en vän eller någon man känner som drabbats. Personligen har jag mist både min mamma och pappa i cancer. Min man drabbades av prostatacancer för några år sen men tillhör en av de lyckliga som överlevt och blivit friskförklarad. Själv drabbades jag också av cancer 2021, i tarmen, men har liksom min man, haft den stora turen att blivit botad. Jag har flera vänner som drabbats, en del har klarat sig, andra inte... Så att forskningen går framåt och fler och fler överlever visar hur viktigt det är att vi alla tillsammans hjälps åt med det vi kan. Jag hoppas med mina smycken både kunna få in en liten slant att bidra till forskningen men också att de ska kunna skänka lite tröst, hopp och kärlek till alla som behöver det. Och jag hoppas du vill vara med mig i det här. Tillsammans är vi så mycket starkare. /Marie

Ge en gåva
1 250 kr
63%
145 Dagar kvar

Marie Hjort donerat 200 kr

Senaste aktivitet

 • Adnan Sukic Adnan Sukic donerat 50 kr

  TACK Adnan Sukic för att du genom ditt köp av ett MustaschSkyddsÄngelArmband är med i vår insamling här hos Prostatacancerförbundet och har härmed bidragit med 50 kr. STORT TACK!

 • Susann Lundstedt Susann Lundstedt donerat 100 kr

  Både min far o bror har haft prostatacancer!😪

  Marie Hjort Marie Hjort: Tack snälla Susann för ditt bidrag <3 Hoppas verkligen det har gått bra både för din far o din bror. Ja det här med cancer är verkligen en mardröm. Så det känns så bra att på något vis kunna vara med o hjälpa till med ett litet bidrag till forskningen som trots allt hjälper så många av oss. TACK snälla Susann. /Kram Marie
 • Johan Persson Johan Persson donerat 100 kr

  TACK Johan Persson för ditt köp av ett Bajenarmband till Ronnie Hellströms minne och därmed ditt bidrag till vår insamling. STORT TACK! Marie/ Bajensmycken

 • Tommie Eriksson Tommie Eriksson donerat 100 kr

  TACK Tommie Eriksson för ditt bidrag i vår insamling genom ett köp av ett Bajenarmband till RONNIE HELLSTRÖMS MINNE! STORT TACK!

 • Jerker Kullman Jerker Kullman donerat 100 kr

  TACK Jerker Kullman för ditt bidrag i vår insamling genom ett köp av ett Bajenarmband till RONNIE HELLSTRÖMS MINNE! STORT TACK!

 • Heidi Nilsen Heidi Nilsen donerat 100 kr

  TACK Heidi Nilsen för ditt bidrag i vår insamling genom ett köp av ett Bajenarmband till RONNIE HELLSTRÖMS MINNE! STORT TACK!

 • Renee Hellström Renee Hellström donerat 100 kr

  TACK Renee Hellström för ditt bidrag i vår insamling genom ett köp av ett bajenarmband till RONNIE HELLSTRÖMS MINNE! STORT TACK!

 • Christian Axelsson Christian Axelsson donerat 100 kr

  TACK Christian Axelsson för ditt bidrag i vår insamling genom ett köp av ett bajenarmband till RONNIE HELLSTRÖMS MINNE! STORT TACK!

 • Elin Axelsson Elin Axelsson donerat 100 kr

  TACK Elin Axelsson för ditt bidrag i vår insamling genom ett köp av ett bajenarmband till RONNIE HELLSTRÖMS MINNE! STORT TACK!

 • Karin Eriksson Karin Eriksson donerat 100 kr

  TACK Karin Eriksson för ditt bidrag i vår insamling genom ett köp av ett bajenarmband till RONNIE HELLSTRÖMS MINNE! STORT TACK!

 • Daniel Schmitt Daniel Schmitt donerat 100 kr

  TACK Daniel Schmitt för ditt bidrag i vår insamling genom ett köp av ett bajenarmband till RONNIE HELLSTRÖMS MINNE! STORT TACK!

 • Ann-Sofie Hilding Ann-Sofie Hilding donerat 100 kr

  TACK Ann-Sofie Hilding för ditt köp av 2 st MustaschSkyddsÄngelarmband. Med ditt köp är du med o sponsrar med 50 kr per armband i vår insamling hos Prostatacancerförbundet. STORT TACK för ditt stöd!

 • Per Romin Per Romin donerat 50 kr

  TACK Per Romin för ditt köp av ett MustaschSkyddsÄngelarmband av gråmelerade jaspispärlor. Med ditt köp är du med och sponsrar 50 kr till den här insamlingen. STORT TACK!

 • Robert Johansson Robert Johansson donerat 50 kr

  Tack Robert Johansson för ditt köp av ett BAJEN-MustaschSkyddsÄngel armband. Med ditt köp är du med och sponsrar 50 kr till den här insamlingen. STORT TACK!

 • Fiorella Öqvist Prostatacancerförbundet
  Åh vilket härligt initiativ Marie! Armbandet och berlocken är bägge förtjusande fina och vi önskar dig all lycka med MustaschSkyddsÄngeln.Vi är riktigt glada och tacksamma för att du har startat en insamling till förmån för Prostatacancerfonden. Ditt stöd är betydelsefullt för forskningen inom området. Önskar dig en riktigt fin dag och stort lycka till med insamlingen! Bästa hälsningar / Fiorella, digital kommunikatör Prostatacancerförbundet