Prostatacancer iFokus samlar in pengar till Prostatacancerförbundet

Ge en gåva
Skapad av:
Niklas Vackerdag
Samlar in till:
Prostatacancerfonden

Prostatacancer iFokus samlar in pengar till Prostatacancerförbundet

Hej!

Prostatacancer drabbar 10.000 män om året bara i Sverige. 100.000 svenska män lever med prostatacancer. Det är den vanligaste cancerformen. De flesta har en familjemedlem, släkting eller vän som är drabbad.

Som drabbad eller anhörig till någon med prostatacancer är det svårt att hitta bra information och få svar på sina frågor. Därför startade jag Prostatacancer iFokus, en plats att ställa frågor och dela med sig av erfarenheter av prostatacancer. Målet är att bli den bästa platsen för diskussioner och information om prostatacancer i Sverige.

Även om många blir botade innebär behandlingarna ofta mycket obehag, oro och biverkningar som inkontinens och sterilitet.

För att upptäcka cancern tidigare och hitta bättre behandlingsmetoder är behovet av forskning mycket stort. Forskning kostar pengar. Som en samlingsplats för intresserade av prostatacancer ser jag en möjlighet för Prostatacancer iFokus att rikta strålkastaren mot behovet av privata bidrag till prostatacancerforskningen.

Bidra med vad du kan. Varje krona är värdefull och kan göra skillnad för män i din närhet.

Tack för ditt bidrag!

Niklas Vackerdag
Prostatacancer iFokus
Ge en gåva
400 kr
8%
0 Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Johan Nordberg Johan Nordberg gav 300 kr

  • Deleted User Deleted User
    Åh vilket härligt initiativ Niklas! Vi är riktigt glada och tacksamma för att du har startat en insamling till förmån för Prostatacancerfonden. Ditt stöd är betydelsefullt för forskningen inom området. Önskar dig en riktigt fin dag och stort lycka till med insamlingen! Bästa hälsningar / Fiorella, digital kommunikatör Prostatacancerförbundet
  • Anonym Anonym gav 100 kr