Till minne av min pappa Kenneth Johanson 1940-02-26 ❤️ 2005-05-09

Anette Adelin
Mustaschkampen 2018

Till minne av min pappa Kenneth Johanson 1940-02-26 ❤️ 2005-05-09

Pappa var tvungen att lämna oss alldeles för tidigt. Med sin omtänksamhet om alla i sin omgivning, både privat och jobb är vi många som minns honom med värme och mycket glädje. Vi hade så himla roligt tillsammans och det är härligt att bära med sig. Du var även världens bästa morfar till mina barn. Älskar dig pappa❤️och vi saknar dig varje dag.
Vill därför starta den här insamlingen mot prostatacancer, så vi hjälper forskningen framåt. Insamlingen håller på fram till hans födelsedag 26/2 då han skulle fyllt 79 år.
Tack alla ni som vill vara med och fira farsan🌺

1 440 kr
Insamlat

74% 1 940 kr

Gåvor

Dagar kvar

• Tore Bark Tore Bark Donerade 200 kr

Du gav oss många varma fina minnen och företrädde oss i många år på ett föredömligt sätt.

• Tiina Hallberg Prostatacancerförbundet
    Heja Anette. Vilket fint initiativ. Vi är oerhört glada och tacksamma för att du har valt att starta en insamling till förmån för Prostatacancerfonden. Vänligen, Prostatacancerförbundet.
  • Sandra  Adelin Sandra Adelin Donerade 140 kr

Morfar <3

• Marie Sandsjö Marie Sandsjö Donerade 100 kr

• Monica Alfredsson Monica Alfredsson Donerade 500 kr