Created By:
Marie Hjort
Participating In:
MUSTASCHKAMPEN 2019
Collecting for:
Prostatacancerfonden
Jag har flera nära vänner som gått bort i cancer däribland även min mamma och pappa. Jag har tyvärr även en del vänner som idag är drabbade av sjukdomen, även prostatacancer. Även om man idag har kommit väldigt långt och så många klarar sig finns fortfarande så mycket kvar att göra. Jag hoppas att med hjälp av mina smycken kunna vara med och bidra till forskning som kan rädda fler och hjälpa alla som drabbas.

Jag har därför designat och tillverkat ett armband med äkta fina pärlor i finaste Bajenfärger med en MustaschSkyddsängel infälld i armbandet plus en liten matchande SkyddsÄngel att ha runt halsen eller som nyckelring. En Ängel som jag hoppas ska kunna ge både skydd, tröst, hopp och kärlek till sin bärare.

Oavsett vem vi är, vad vi är, vad vi håller på för lag etc, är vi alla människor här på jorden och hör ihop. Och kämpar vi tillsammans - mot samma mål - är vi starkare än starkast!

Jag skänker 50 kr för varje sålt armband (pris 200 kr) och 20 kr för varje såld Skyddsängel (pris 140 kr) via min webshop på bajensmycken.se . Vill man ha andra färger eller stenar (och inte är Bajare) finns det självklart också att beställa i webshopen, och även där går en del av intäkten till den här insamlingen.

Hjortafmi/ Bajensmycken/Marie Hjort
Donate

450 kr
Collected

45% 1,000 kr

7
Donations

26
Days left

Recent activity

 • Annika Eriksson Annika Eriksson Donated 100 kr

  TACK Annika Eriksson för ditt köp av 2 st MustaschSkyddsÄngelarmband, så att du därmed varit med och samlat in 50 kr per armband till vår insamling hos Prostacancerförbundet! TACK för ditt stöd!

 • Margareta Östberg Margareta Östberg Donated 50 kr

  TACK Margareta Östberg för ditt köp av ett MustaschSkyddsÄngelarmband! Med ditt köp har du varit med och bidragit med 50 kr till vår insamling hos Prostacancerförbundets Mustaschkamp 2019! TACK!

 • Ronnie Söderlund Ronnie Söderlund Donated 50 kr

  TACK Ronnie Söderlund för ditt köp av ett MustaschSkyddsÄngelarmband! Med ditt köp har du varit med och bidragit med 50 kr till vår insamling hos Prostacancerförbundets Mustaschkamp 2019! TACK!

 • Lars-Erik Larsson Lars-Erik Larsson Donated 100 kr

  Bajen Corner Jakobsberg

 • Tommie Eriksson Tommie Eriksson Donated 50 kr

  TACK Tommie Eriksson (återigen!) för ditt köp av ett Bajenfärgat MustaschSkyddsÄngelarmband! Med ditt köp är du med och bidrar med 50 kr till vår insamling! TACK!

 • Magnus Johansson Magnus Johansson Donated 50 kr

  TACK Magnus Johansson! för ditt köp av ett BAJENfärgat MustaschSkyddsÄngelarmband! Med ditt köp är du med och bidrar med 50 kr till vår insamling! TACK!

 • Andreas Avramidis Andreas Avramidis Donated 50 kr

  TACK Andreas Avramidis! för ditt köp av ett gråmelerat Jaspis MustaschSkyddsÄngelarmband! Med ditt köp är du med och bidrar med 50 kr till vår insamling! TACK!

 • Tiina Hallberg Prostatacancerförbundet
  Hej Marie. Vi är oerhört tacksamma för att du har valt att stötta oss i kampen mot prostatacancer. Vi önskar lycka till med insamlingen! Vänligen, Prostatacancerförbundet.