Insamling 2020--2021 MustaschSkyddsÄngel - ett smycke för skydd, tröst, hopp och kärlek

Donate
Created By:
Marie Hjort
Participating In:
MUSTASCHKAMPEN 2020
Collecting for:
Prostatacancerfonden

Insamling 2020--2021 MustaschSkyddsÄngel - ett smycke för skydd, tröst, hopp och kärlek

Jag har flera nära vänner som gått bort i cancer däribland även min mamma och pappa. Jag har tyvärr även en del vänner som idag är drabbade av sjukdomen, även prostatacancer. Även om man idag har kommit väldigt långt och så många klarar sig finns fortfarande så mycket kvar att göra. Jag hoppas att med hjälp av mina smycken kunna vara med och bidra till forskning som kan rädda fler och hjälpa alla som drabbas.

Jag har därför designat och tillverkat ett armband med äkta fina pärlor med en MustaschSkyddsängel infälld i armbande samt en liten MustaschSkyddsÄngel med en fin mustasch som vingar. Dessa smycken vill och hoppas jag ska kunna ge både skydd, tröst, hopp och kärlek till sin bärare.


Donate
250 kr
13%
157 Days left

Marie Hjort donated 200 kr

Recent activity

 • Siw Ingvarsson Siw Ingvarsson donated 50 kr

  TACK Siw Ingvarsson för ditt stöd till Prostatacancerföbunder som du genom ett köp av ett MustaschSkyddsÄngelArmband bidragit med. TACK snälla! /Marie

 • Roger Hellström Roger Hellström donated 50 kr

  Tack Roger Hellström för att du köpt ett MustaschSkyddsÄngelArmband från Hjortafmi och därmed bidragit med 50 kr till vår insamling! Stort TACK!

 • Peter Jansson Peter Jansson donated 50 kr

  Tack Peter Jansson för att du genom att köpa en MustaschSkyddsÄngel av Hjortafmi är med och stödjer denna insamling med 50 kr. Stort tack!

 • Jörgen Roslund Jörgen Roslund donated 50 kr

  TACK Jörgen Roslund för att du bidragit till insamlingen hos Prostatacancerförbundet genom att bära ett MustaschSkyddsÄngelarmband i Hematit. TACK!

 • Erica Nyzell Erica Nyzell donated 50 kr

  Tack snälla Erica Nyzell för ditt bidrag till den här insamlingen som du genom att köpa en MustaschskyddsÄngel bidragit med 50 kr. TACK!

 • Fiorella Öqvist Prostatacancerförbundet
  Hej Marie! Åh vilket härligt initiativ av dig! Vi är riktigt glada och tacksamma för att du har startat en insamling i Mustaschkampen till förmån för Prostatacancerfonden. Vi önskar dig lycka till med din insamling!