Insamling 2020--2021 MustaschSkyddsÄngel - ett smycke för skydd, tröst, hopp och kärlek

Ge en gåva
Skapad av:
Marie Hjort
Deltar i:
MUSTASCHKAMPEN 2020
Samlar in till:
Prostatacancerfonden

Insamling 2020--2021 MustaschSkyddsÄngel - ett smycke för skydd, tröst, hopp och kärlek

Jag har flera nära vänner som gått bort i cancer däribland även min mamma och pappa. Jag har tyvärr även en del vänner som idag är drabbade av sjukdomen, även prostatacancer. Även om man idag har kommit väldigt långt och så många klarar sig finns fortfarande så mycket kvar att göra. Jag hoppas att med hjälp av mina smycken kunna vara med och bidra till forskning som kan rädda fler och hjälpa alla som drabbas.

Jag har därför designat och tillverkat ett armband med äkta fina pärlor med en MustaschSkyddsängel infälld i armbande samt en liten MustaschSkyddsÄngel med en fin mustasch som vingar. Dessa smycken vill och hoppas jag ska kunna ge både skydd, tröst, hopp och kärlek till sin bärare.


Ge en gåva

200 kr
Insamlat

10% 2 000 kr

4
Gåvor

194
Dagar kvar

Senaste aktivitet

 • Roger Hellström Roger Hellström donerat 50 kr

  Tack Roger Hellström för att du köpt ett MustaschSkyddsÄngelArmband från Hjortafmi och därmed bidragit med 50 kr till vår insamling! Stort TACK!

 • Peter Jansson Peter Jansson donerat 50 kr

  Tack Peter Jansson för att du genom att köpa en MustaschSkyddsÄngel av Hjortafmi är med och stödjer denna insamling med 50 kr. Stort tack!

 • Jörgen Roslund Jörgen Roslund donerat 50 kr

  TACK Jörgen Roslund för att du bidragit till insamlingen hos Prostatacancerförbundet genom att bära ett MustaschSkyddsÄngelarmband i Hematit. TACK!

 • Erica Nyzell Erica Nyzell donerat 50 kr

  Tack snälla Erica Nyzell för ditt bidrag till den här insamlingen som du genom att köpa en MustaschskyddsÄngel bidragit med 50 kr. TACK!

 • Fiorella Öqvist Prostatacancerförbundet
  Hej Marie! Åh vilket härligt initiativ av dig! Vi är riktigt glada och tacksamma för att du har startat en insamling i Mustaschkampen till förmån för Prostatacancerfonden. Vi önskar dig lycka till med din insamling!